03 juny 2020

Anar al contingut

REACCIÓ A L'HORROR

Eulen suspèn la vaga per l'atemptat

El Periódico / Barcelona

Eulen suspèn la vaga per l'atemptat

QUIQUE GARCIA

El comitè d'Eulen ha suspès temporalment la vaga indefinida a l'aeroport de Barcelona-el Prat per l'atemptat que ha tingut lloc aquesta tarda a la Rambla de Barcelona, on una furgoneta ha atropellat intencionadament desenes de transeünts, i ha causat 13 morts.

"De moment s'ajorna la vaga pels esdeveniments ocorreguts avui a Barcelona", han explicat fonts sindicals, que han assenyalat que els empleats aniran demà als seus llocs de treball amb normalitat, encara que no formin part dels serveis mínims.

La plantilla d'Eulen Seguridad, responsable dels controls d'accés a l'aeroport barceloní, va iniciar dilluns passat, dia 14, una vaga indefinida de 24 hores per reclamar millores salarials i laborals.

El comitè de treballadors va mantenir aquesta tarda una reunió amb la direcció d'Eulen per abordar l'arbitratge, que s'encarregarà de tancar el conflicte de l'aeroport barceloní.

La reunió ha finalitzat sense acord, per la qual cosa serà el Govern central qui designi l'àrbitre que s'encarregarà de redactar el laude obligatori per posar fi a la vaga al Prat.