Reoberta la piscina de la Creueta del Coll després de retirar els vidres del fons

 

  / BTV

1
Es llegeix en minuts

L'ajuntament ha reobert aquest diumenge el llac del parc de la Creueta del Coll, al barri del Coll, a Gràcia, clausurada dissabte després que la presència de vidres al fons causés ferides a diversos banyistes. En la que era la seva primera jornada de la temporada, a la instal·lació, que a l'estiu funciona com una piscina pública (fins a l'11 de setembre), hi van anar desenes de famílies que es van trobar que al fons del llac, d'uns 60 centímetres de profunditat, hi havia una quantitat considerable de vidres, amb tota probabilitat restes de la celebració de Sant Joan.

Els serveis municipals han treballat en les últimes hores per netejar el fons. Tot i que en principi semblava complicat resoldre-ho aquest cap de setmana, el consistori ha reobert el llac al bany aquest mateix diumenge amb tota normalitat.

Almenys sis persones van resultar ferides lleus per talls als peus. Dos no van requerir atenció mèdica i les altres quatre, tres d'elles menors d'edat, van ser ateses al mateix parc per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

L'ajuntament va optar per desallotjar la zona cap a les dues del migdia, quan hi havia unes 350 persones al parc

L'ENTRADA, VÀLIDA PER A UN ALTRE DIA

Sònia Martínez va anar al parc amb el seu marit i el seu fill de 5 anys, i va veure una ambulància quan estava comprant les entrades. La família va entrar i es va dirigir a la zona de pícnic, per banyar-se més tard. De seguida, van arribar cotxes de la Guàrdia Urbana i per megafonia es va anunciar que el parc havia de ser desallotjat. Martínez explicava ahir a la nit que responsables de la instal·lació li havien dit que probablement la piscina continuaria tancada un dia més. Una mica molesta, no comprenia que li haguessin cobrat l’entrada quan ja hi havia ferits. La van informar que la podria fer servir un altre dia.