Nou Barris i Sant Andreu

Un grup de veïns de Nou Barris retenen un atracador

Van ser alertats per la dependenta d'una botiga que acabada de ser assaltada

Després de la seva detenció pels Mossos, ha entrat a la presó

Es va emportar un total de 1.200 euros en efectiu després d’amenaçar els empleats amb un ganivet de cuina. / MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han detingut un veí de Barcelona de 47 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació, a qui s'atribueixen tres atracaments en 10 dies en establiments de Nou Barris i Sant Andreu, a Barcelona, i que ha ingressat en presó provisional. 

Va ser detingut l'1 de juny quan acabava d'atracar una botiga. La dependenta va avisar els vianants, que, després d'una persecució, el van poder retenir fins que van arribar els Mossos, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

Notícies relacionades

Els agents li atribueixen dos robatoris més en supermercats de cosmètica ocorreguts el 22 i 26 de maig, que va atracar esgrimint un ganivet de cuina quan el local estava buit i intimidant la seva víctima dient que l'esperava una segona persona a fora.

L'home, que no tenia antecedents per fets similars, destacava per la tranquil·litat amb què cometia els robatoris, i fins i tot comptava els diners abans de sortir dels establiments, dels quals va obtenir 1.200 euros en total.