11.000 metres quadrats

Amazon instal·larà al districte 22@ la seva nova seu a Barcelona

L'entrega de l'edifici Luxa Silver està fixada per al febrer del 2018

exterior1

exterior1

1
Es llegeix en minuts

El gegant nord-americà del comerç electrònic Amazon ha llogat 11.000 metres quadrats d'oficines al districte 22@ de Barcelona per instal·lar la seva nova seu a la capital catalana.

El grup Castellví i els fons immobiliaris Stoneweg i 1810 Capital Investments han firmat amb Amazon el contracte de lloguer de l'edifici d'oficines Luxa Silver, que també inclou 200 places d'aparcament, per un període de 15 anys.

L'operació, intermediada per la consultora CBRE, suposa l'operació immobiliària més gran de Catalunya dels últims deu anys, segons han afirmat els tres grups immobiliaris en un comunicat.

L'entrega de l'edifici Luxa Silver, que forma part del 22@Business Park, al districte de la innovació de Barcelona, està fixada per al mes de febrer del 2018.

Les tres plataformes immobiliàries han invertit uns 60 milions d'euros en la construcció dels tres edificis que formen part del projecte 22@Business Park: el Luxa Silver, el Luxa Gold (7.000 metres quadrats i aparcaments) i el WIP (4.5000 metres quadrats i aparcaments).

El grup Castellví és el primer promotor immobiliari del districte 22@, amb una superfície construïda des de l'any 2000 superior als 130.000 metres quadrats.

Notícies relacionades

Aquest grup, juntament amb Stoneweg i 1810 Capital Investments, prossegueix ara amb la construcció dels altres dos edificis que conformen el parc empresarial 22@Business Park i que estaran finalitzats a principis de l'any que ve.

Les tres companyies continuen, a més, buscant nous solars disponibles al 22@ per desenvolupar nous projectes, ja que la demanda d'edificis d'oficines per part de grans empreses nacionals i internacionals que es volen instal·lar a la zona és cada vegada més gran.

Temes:

Amazon Poblenou