sant andreu

La Sagrera repeteix jornada solidària per ajudar l'Aitor

L’Aitor i els seus pares.

L’Aitor i els seus pares.

1
Es llegeix en minuts
Luis Benavides
Luis Benavides

Periodista

ver +

Aquest diumenge, 16 d'octubre, comença la segona jornada solidària Mou-te per l'Aitor, una trentena d'activitats organitzades per veïns i entitats de Sant Andreu amb l'objectiu de recollir fons perquè l'Hospital de Sant Joan de Déu segueixi investigant la síndrome de duplicació MECP2, malaltia rara que pateix l'Aitor, de 6 anys i veí de la Sagrera.

El Centre Cívic de la Sagrera (Martí Molins, 29), conegut com La Barraca, acollirà aquest diumenge un taller de jocs tradicionals per a tota la família (d'11.00 a 13.00 hores), amb la participació de personatges de Star wars, i recitals de gòspel (17.00 a 18.00 h) i tangos (18.15 a 19.15 h).

Notícies relacionades

Dilluns, dia 17, i dimecres, 19, s'informarà els veïns sobre la síndrome de la duplicació MECP2 i sobre la campanya que es porta a terme per poder-la investigar. Les xerrades es faran al Casal de Barri Can Portabella i a l'Ateneu Sagrerenc.

Les activitats continuaran el cap de setmana següent, 22 i 23 d'octubre, amb entreteniments infantils, tallers, concerts i balls a la plaça de l'Assemblea de Catalunya, tant al matí com a la tarda. lUIS bENAVIDES

Temes:

Malalties