sant andreu

Uns 400 joves participen en un concurs musical

Abraham Mateo, jurat.

Abraham Mateo, jurat.

1
Es llegeix en minuts
Luis Benavides
Luis Benavides

Periodista

ver +

Més de 400 persones participen en la primera edició del concurs musical Unexpected Music, organitzat pel centre comercial La Maquinista. El guanyador aconseguirà un contracte amb una discogràfica per treballar amb el productor musical Alejandro Abad i una targeta de regal valorada en 1.000 euros.

Notícies relacionades

L'últim dia per pujar un vídeo cantant una cançó a la web www.unexpectedmusic.es és demà, 14 de juliol. A partir d'aquí, comença la fase de votacions, que acumula més de 13.000 vots. Els cinc aspirants més votats pel públic i els cinc talents escollits pel jurat, encapçalat per artistes com Abraham Mateo, passaran a la final, que consta d'un concert al centre comercial, dimecres que ve dia 20 de juliol.

GRAN OPORTUNITAT

«El certamen vol donar una oportunitat i un impuls a aquelles noves veus, fins ara desconegudes, dotades de gran potencial. Aquest concurs vol servir de plataforma de llançament per a molts d'aquests joves que busquen obrir-se camí en la música», explica Víctor García, director del centre comercial. 

Temes:

Música Joves