eixample

Carabén, de Mishima, invita al vermut a La Confiteria

Carabén, líder de Mishima.

Carabén, líder de Mishima.

1
Es llegeix en minuts

La Confiteria, una preciosa pastisseria d'estil modernista reconvertida en bar, situada al número 128 del carrer de Sant Pau, acull avui al migdia, hora del vermut, la primera de vuit entrevistes a personalitats del món cultural. El primer a protagonitzar aquest cicle d'aperitius, iniciativa de la marca Cinzano, serà el músic David Carabén. El periodista David Escamilla serà l'encarregat de dirigir aquesta entrevista oberta al públic, que podrà participar de forma activa formulant preguntes a l'artista. El líder de Mishima interpretarà un parell de temes en format acústic.

La Confiteria hi posa l'espai, i la beguda i la tapa van a càrrec de Cinzano, que anunciarà els altres set vermuts culturals de mica en mica a través del seu perfil a Facebook i Instragram amb el hashtag #AperitivosCinzanoCon.

Notícies relacionades

La resta d'aperitius tindran lloc en altres establiments tradicionals i singulars, alternant Madrid i Barcelona. El pròxim, encara sense data, serà amb María Dueñas, autora de l'exitosa novel·la El temps entre costures.

CONVIDATS / El cicle inclourà altres músics com Santi Balmes, de Love of Lesbian, que compartirà amb els assistents secrets i curiositats del seu nou treball en solitari, El Poeta Halley. Completen la llista de convidats la cineasta Isabel Coixet, l'actor i director Daniel Guzmán, els actors còmics Queco Novell i Agnès Busquets, i l'actriu i directora Leticia Dolera.