Barcelona recupera el Dia Sense Cotxes dissabte que ve

En total hi haurà 10 talls de trànsit als 10 districtes, que tindran lloc de les 10.00 a les 20.00 hores.

Cruïlla per a vianants i bicicletes, a la plaça de Tetuan de Barcelona.

Cruïlla per a vianants i bicicletes, a la plaça de Tetuan de Barcelona. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

És, probablement, l'acte estrella de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el Dia Sense Cotxes, que aquest any es recupera a la ciutat de Barcelona per potenciar la seva capacitat de conscienciació.

Així, dissabte, dia 17, els districtes de la ciutat participaran en aquesta activitat, per la qual els cotxes deixaran pas a les persones amb aquesta activitat.

Concretament, en aquesta ocasió es crearan uns espais temporalment tancats al trànsit on es desenvoluparan diferents tipus d'activitats que contribuiran a la conscienciació ciutadana sobre l'ús massiu i indiscriminat del vehicle privat. En total haurà 10 talls de trànsit en els 10 districtes, que tindran lloc de les 10.00 a les 20.00 hores.

LA DIAGONAL, TALLADA PEL SEU TRONC CENTRAL

Notícies relacionades

En aquests àmbits està previst desenvolupar diferents tipus d'activitats que contribuiran a la conscienciació ciutadana i a la promoció de nous models de transport més sostenibles, així com a la dinamització dels nous usos que tindran aquests espais públics guanyats en favor del ciutadà.

També es tallarà el tronc central de l'avinguda Diagonal i es deixaran els laterals per al pas del transport públic i els veïns. En aquest punt es potenciaran les activitats divulgatives per donar a conèixer els objectius que persegueix el Pla de Mobilitat 2013-2018.