Les entitats juvenils critiquen que Colau hagi suprimit la regidoria de Joventut

Considera que la decisió és "totalment decebedora"

1
Es llegeix en minuts

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) lamenta que, després de 20 anys, l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, hagi decidit suprimir la regidoria de Joventut.

En un comunicat, el CJB considera la decisió adoptada pel nou govern local de "totalment decebedora per a la joventut i les entitats juvenils de la ciutat".

Reivindiquen que "les polítiques de joventut, transversals i integrals, siguin una de les prioritats en els pròxims anys per fer front a la problemàtica estructural que pateix la joventut barcelonina".

El CJB ha exigit que en les possibles modificacions del govern que hi pugui haver en els pròxims quatre anys s'hi torni a incorporar la regidoria d'Adolescència i Joventut.

Notícies relacionades

Aquesta plataforma d'associacions juvenils de la ciutat també lamenta que les polítiques de Joventut deixin de dependre d'alcaldia i passin a formar part de l'àrea municipal de Drets Socials, concretament, de la regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI que encapçala la regidora Laura Pérez.

Malgrat això, el CJB puntualitza que celebra que des de l'alcaldia de Barcelona s'hagin posat en contacte amb aquest consell per mantenir una reunió demà, dimecres.

Temes:

Ada Colau