TRAGÈDIA AÈRIA

Llinars del Vallès homenatja els estudiants que tornaven d'un intercanvi

Alumnes, professors i pares de l'IES Giola recorden els 16 alumnes i dos professors de Renània que anaven a l'avió

Alguns dels 43 estudiants d'Hamburg d'intercanvi amb una altra escola del poble han decidit tornar en tren

Autobús que ha portat els nens alemanys de l’escola Ginebró, on realitzaven aquests dies un altre intercanvi, a l’aeroport del Prat.

Autobús que ha portat els nens alemanys de l’escola Ginebró, on realitzaven aquests dies un altre intercanvi, a l’aeroport del Prat. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
HELENA LÓPEZ / LLINARS DEL VALLÈS

La petita localitat de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) s'ha convertit aquest dimecres en un dels principals focus informatius a Catalunya en el seguiment de les conseqüències de la tragèdia aèria dels Alps. Els alumnes de l'IES Giola, l'institut públic de la localitat, han organitzat un homenatge per als 16 alumnes i dos professors de Renània víctimes de l'accident, que tornaven a Alemanya després de passar uns dies d'intercanvi amb alumnes de quart d'ESO del centre. 

A l'acte, celebrat al gimnàs de l'institut, també hi han assistit professors d'altres centres escolars de la zona per solidaritzar-se amb els seus companys.

Notícies relacionades

Es dóna la casualitat que una altra escola del municipi, el Ginebró, també acollia aquests dies un intercanvi amb una altra localitat alemanya, en aquest cas Hamburg. Aquest mateix matí els menors alemanys havien de tornar a casa seva, a Hamburg, en un avió de la companyia accidentada, però alguns dels nois han decidit no fer-ho i han optat per tornar a casa en tren, segons ha explicat l'alcalde de la localitat vallesana, Martí Pujol.    

Viatge de suport

Viatge de suportL'alcalde de Llinars del Vallès també ha comunicat que aquest dimecres a la tarda el municipi farà un ple extraordinari per expressar de forma oficial el condol de la localitat. Segons ha comunicat ell mateix, Pujol viatjarà divendres a Renània amb la directora de l'IES Giola per mostrar el seu suport a la direcció de l'institut alemany. 

Temes:

Estudiants