Aquest dijous s'inaugura el fotomosaic de Joan Fontcuberta

El 'mural del petó' està elaborat a partir de fotografies dels lectors d'EL PERIÓDICO

La seva instal·lació, a la plaça d'Isidre Nonell de Barcelona, s'inscriu dins dels actes del Tricentenari

1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous 3 de juliol s'inaugura el fotomosaic fet a partir de fotografies dels lectors d'EL PERIÓDICO elaborat per l'artista Joan Fontcuberta. L'acte, que serà aquest dijous a les dotze del migdia a la plaça d'Isidre Nonell a Barcelona, descobrirà el resultat final del treball de Fontcuberta. La instal·lació d'aquest mosaic s'inscriu dins dels actes del Tricentenari de 1714.

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO va recollir durant més d'un mes i mig fotografies de 'Moments de Llibertat' dels ciutadans mitjançant Twitter Instagram (amb l'etiqueta #Momentsdellibertat) i per correu electrònic. El 'mural del petó', amb unes 6.000 imatges, té un doble nivell de lectura: si es mira de prop, es podran veure de forma individual cada una de les imatges enviades; si es mira de lluny, totes les fotos compondran la imatge d'una parella fent-se un petó. 

EL PERIÓDICO convida tots els lectors a la inauguració del fotomosaic aquest dijous 3 de juliol a les dotze del migdia a la plaça d'Isidre Nonell, al districte de Ciutat Vella de Barcelona.