Anar al contingut

COP AL TRÀFIC D'ESTUPEFAENTS

Cau un club de cànnabis de Ciutat Vella per vendre droga a turistes

Els Mossos van detenir tres persones i van trobar 15 quilos de marihuana

ANTONIO BAQUERO
BARCELONA

Nou cop contra una associació cannàbica a Barcelona. El 15 de maig passat, una desena d'agents dels Mossos d'Esquadra van tirar a terra la porta d'un local i una vivenda al carrer de l'Aurora, al barri del Raval. Els dos emplaçaments donaven cobertura a una associació cannàbica. El seu responsable i dos dels seus treballadors estan acusats de traficar amb marihuana, en concret, d'oferir i vendre aquest estupefaent a turistes. El president de l'associació és un ciutadà nigerià de 34 anys, mentre que els dos treballadors són espanyols de 34 i 41 anys, respectivament.

A l'interior del local es van trobar 19 recipients plens de marihuana, així com els elements necessaris per distribuir-la i consumir-la (pipes, paper de fumar, trituradors de marihuana). Mentrestant, a la vivenda del president de l'associació, on es cultivava aquest estupefaent, es van trobar gairebé 16 quilos de marihuana, 500 grams d'haixix i 2.504 euros en metàl·lic, a més de balances de precisió.

Les investigacions van ser realitzades per agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Ciutat Vella i es van iniciar després de detectar que un dels detinguts, en concret el president de l'associació, es dedicava a captar joves visitants estrangers a les zones turístiques oferint-los la possibilitat de fumar marihuana de manera aparentment legal.

CARNET AL MOMENT / Si els convencia, els traslladava a la seu de l'associació, on els omplia un carnet de soci, ja que només els abonats poden tenir accés a aquests clubs, i allà mateix els venia la marihuana o l'haixix perquè el fumessin. No obstant, diversos dels turistes van ser interceptats pels policies al sortir del club. A tots ells se'ls van localitzar petites quantitats de marihuana o haixix.

0 Comentaris
cargando