Carmen de Mairena admet que cobrava a prostitutes per usar casa seva

Assegura que ho feia per ajudar-les

1
Es llegeix en minuts

Carmen de Mairena, la folklòrica acusada per regentar un prostíbul a casa seva del carrer de Sant Ramon, al barri del Raval, ha declarat aquest divendres davant el jutge que cobrava cinc euros a les prostitutes per usar les seves habitacions encara que ha assegurat que no les obligava a anar a casa seva ni les agredia ni sotmetia.

Aquest divendres han començat les declaracions del macrojudici contra la trama de proxenetes del Raval acusada d'explotar sexualment prostitutes romaneses en pisos del carrer de Sant Ramon, amb un total de 44 acusats: 11 per ser caps del grup i 33 membres actius, molts d'ells de la mateixa família.

Carmen de Mairena, en una declaració confusa i plena de malentesos amb el representant legal de l'ajuntament --que exerceix d'acusació perquè la Fiscalia no l'acusa--, ha assegurat que les noies anaven a casa seva perquè és "coneguda a tot Espanya" després d'haver participat en programes de televisió com 'Crónicas marcianas' i perquè els explica acudits.

Notícies relacionades

Ha assegurat que els cinc euros que els cobrava només eren per sufragar els costos de la dona de la neteja, ja que aquests diners "no donen ni per menjar", i que les acollia perquè no estiguessin al carrer i perquè li feien llàstima, a més de donar-los a vegades entrepans i coca-coles.

A la pregunta sobre si les noies tenien proxeneta, ha assegurat que ho desconeix i ha puntualitzat que ella no era a l'habitació per saber què feien. La Fiscalia demana per als acusats en el macrojudici unes penes de fins a 12 anys de presó i multes de fins a 12.000 euros pels delictes d'associació il·lícita per delinquir, prostitució coactiva i detenció il·legal.