A CINC EUROS L'HORA

Precintades habitacions del pis de Carmen de Mairena per llogar-les a prostitutes

L'artista afirma que el precintament és "definitiu" i que no té diners per pagar la multa

Carmen de Mairena, al balcó del pis on llogava habitacions.

Carmen de Mairena, al balcó del pis on llogava habitacions. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS

L'Ajuntament de Barcelona ha precintat aquest dilluns per ordre judicial quatre habitacions del pis del Raval de Carmen de Mairena, que es llogaven a prostitutes per cinc euros l'hora, segons ha explicat l'artista travesti una vegada s'ha acabat l'actuació administrativa.

Mairena ha afirmat que li sembla "molt malament" que li precintin les habitacions perquè ara les prostitutes que van al seu domicili, al carrer Sant Ramon, hauran d'exercir al carrer. Segons ella, a la seva vivenda hi treballen noies de tot el barri i de fora, i abans pagaven fins a 10 euros pel servei, encara que ara els cobra la meitat.

L'actuació dels inspectors municipals arriba després de diversos avisos, encara que ara li serà més "difícil" reobrir perquè el precintament és "definitiu", segons ha explicat Carmen de Mairena, que viu amb una altra persona al pis ara precintat.

L'artista ha mostrat les habitacions precintades, en un pis antic ple d'imatges i cartells dels espectacles de Mairena, així com d'algunes de les artistes a qui imita en els seus xous. No ha especificat a quant puja la multa, encara que ha asseverat que, com que no té diners, no podrà pagar. Segons ha assegurat, el pis, que té sis habitacions i un balcó al carrer, és de lloguer.

Ordre de cessament d'activitats 

Notícies relacionades

Fonts de l'Ajuntament han explicat que ja se li havia remès una ordre de cessament d'activitats, i que el pis de sota, també al número 6 del carrer Sant Ramon, havia estat precintat en dues ocasions, encara que ara ja no té activitat.

L'artista ja va ser detinguda el 2006 dins d'una important operació contra una xarxa de prostitució establerta a Barcelona, acusada de llogar les habitacions del seu domicili a prostitutes.