SE N'HAN VENUT 35.000 EN 10 HORES

A punt d'esgotar-se les entrades del concert de Springsteen del juliol que ve a Sant Sebastià

1
Es llegeix en minuts
EFE / SANT SEBASTIÀ

Les 40.000 entrades disponibles per al concert que Bruce Springsteen oferirà el 15 de juliol a l'estadi Anoeta de Sant Sebastià estan a punt d'esgotar-se el primer dia que han sortit a la venda, dssprés d'haver-se'n venut fins ara unes 35.000.

Segons ha informat la promotora Get In, aquesta xifra eren les entrades venudes fins a les 20.00 hores, deu després d'haver-se obert la venda per al recital que el Boss i The E Street Band faran a la capital donostiarra.

Get In ha considerat "un èxit" la resposta dels aficionats en la primera jornada de compra de tiquets, que ha transcorregut amb total normalitat, que continuarà oberta fins a les deu de la nit en punts com la Fnac i que no tancarà la venda telefònica i a través d'Internet.

Llargues cues a l'inici del dia

Notícies relacionades

El dia ha començat amb llargues cues formades als principals punts de venda. En les dues primeres hores ja s'han adquirit 20.000 entrades, la meitat de l'aforament de venda establert per a Anoeta. El ritme de venda ha baixat una mica una vegada passada l'eufòria inicial.

Encara que les entrades per al concert de Sant Sebastià són 4 euros més cares que per als de Madrid i Barcelona, aquesta és l'última oportunitat per aconseguir un passi per veure el rocker nord-americà l'estiu que ve a Espanya, ja que les entrades per al concert del Bernabéu de Madrid i el Camp Nou de Barcelona ja s'han esgotat.