ACTUACIÓ

The Police tornarà a Espanya amb un recital a Bilbao

La banda que lidera Sting serà el cap de cartell del festival BBK Live 2008

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL / BARCELONA

El concert de The Police a l'Estadi Olímpic de Barcelona del 27 de setembre es va vendre com l'únic que faria la banda britànica a Espanya amb motiu de la seva gira de resurrecció. Però, ahir, la promotora Last Tour Internacional va anunciar que la banda de Sting, Stewart Copeland i Andy Summers serà el cap de cartell de la tercera edició del Bilbao BBK Live 2008, un festival que se celebrarà del 4 al 6 de juliol i es desenvoluparà com cada any a les planes de Kobetamendi. Les entrades del concert del trio, que hi actuarà el 4 de juliol, es posaran adquirir a partir d'avui a les dues del migdia a un preu únic de 72 euros.

Els punts de venda seran els caixers i les oficines de la BBK, així com diverses botigues com ara la barcelonina Discos Revolver, Tipo, Frudisk i Discos Gong (es pot consultar tota la informació a la web www.bilbaobbklive.com). Aquesta data es torna a anunciar ara com l'única que The Police té tancada al territori espanyol. Està previst que per l'escenari del Bilbao BBK Live de l'any que ve hi passaran un total de 30 bandes, encara que l'organització no ha tancat el cartell definitiu. En l'edició de l'any passat hi van assistir 94.712 persones.

Notícies relacionades

NOVA FASE DE LA GIRA

Els fans europeus de The Police tindran l'oportunitat de seguir la nova tanda d'actuacions que el grup iniciarà el 2008 a Austràlia, Nova Zelanda i el Japó, abans d'arribar a Europa. Per un altre costat, quatre concerts que estaven programats per al mes d'octubre passat que el trio britànic va suspendre pels problemes de veu que va patir el cantant a Alemanya (Mannheim i Düsseldorf) i el Regne Unit (dos recitals a Manchester) es realitzaran finalment el mes de juny vinent.