POLÈMICA

Foo Fighters torna amb fúria i un altre atac a Courtney Love

"Ningú m'ha cabrejat tant", diu Dave Grohl sobre la viuda de Cobain

1
Es llegeix en minuts
ELOY CARRASCO / BARCELONA

Algun dia es llegirà en aquest diari, i en tots els altres diaris del món, que Dave Grohl i Courtney Love es van esbatussar. La violència física és l'única cosa que els falta per segellar la seva vella enemistat. De moment, hi ha un nou encàrrec verbal. L'excol.lega de Kurt Cobain a Nirvana critica en una de les cançons del nou disc de Foo Fighters, el seu actual grup, la viuda del rocker que es va suïcidar l'any 1994.

Notícies relacionades

Let it die (Deixa'l morir), el segon tall d'Echoes, silence, patience & grace, sisè àlbum d'estudi d'aquest quartet, parla d'un "simple home" i la seva "càndida nòvia, intravenosa, entrellaçada", seguit tot de molts "deixa'l morir" a plens pulmons. Encara que la cita sembli críptica, els nirvanòlegs hi han detectat sens dubte la directa de Grohl a Love. El líder mateix dels Foo Fighters ha dissipat ombres en una entrevista a The Guardian. "He vist diversos casos de persones que ho han arribat a perdre tot per culpa de les drogues i per crisis amoroses, però és evident que el més notori de tots és el de Kurt". I prossegueix: "Molta gent m'ha cabrejat al llarg de la meva vida, encara que mai tant com ho ha fet Courtney. O sigui, és normal que de tant en tant això aflori". Grohl (i Chris Novoselic, el tercer membre de Nirvana) se les va veure als tribunals amb Love pel llegat de la mítica banda grunge.

El cas és que Grohl, al marge de la ràbia que té cap a Love, està considerat com el senyor simpatia del rock americà. Casat i pare d'una nena, sempre es mostra afable i graciós (només s'han de veure els vídeos dels Foo Fighters). I és un excel.lent músic que ara despatxa un disc més que notable, ratificat per la crítica. Com de costum, la cançó d'obertura, The pretender, és una canonada que els fans estan desitjant escoltar en directe. Hi ha meravelles per als estadis i bonics reposos acústics. Ahir van obrir la gira a Nova Orleans. De moment, no hi ha dates per a Espanya.

Temes:

Foo Fighters