19 ANYS DESPRÉS DE LA SEVA ESTRENA

Bruce Willis presenta un John McClane de 50 anys a 'La jungla 4.0'

1
Es llegeix en minuts
EFE / TÒQUIO

Gairebé 20 anys després que s'estrenés la primera edició de La jungla de cristal, un Bruce Willis de 50 anys ha presentat a Tòquio la quarta pel·lícula de la saga, en què encarna el policia John McClane, que, segons ha revelat el protagonista, segueix estimant "la seva família i el seu país" però que continua sense tenir gaire "respecte per l'autoritat".

Willis --que ha saludat en japonès-- ha estat el mestre de cerimònies de la presentació, i al costat dels coprotagonistes de la pel·lícula, Maggie Q i Justin Long, ha ofert una roda de premsa multitudinària.

L'intèrpret nord-americà ha explicat que quan va iniciar la saga La jungla de cristal, el 1988, el director de la quarta edició, Len Wiseman, tenia aleshores "només 16 anys", i per tant es pot dir que Jungla 4.0 ha estat dirigida per un verdader fan.

Un periodista ha preguntat a Willis per què ha tornat a fer pel·lícules d'acció si s'havia compromès a deixar el gènere, i l'actor ha contestat que ha esperat que arribés la "història adequada" per fer un nou capítol de la sèrie.

McClanisme

L'actor nord-americà ha encunyat el terme McClanisme per referir-se al marcat sarcasme del seu personatge, que en aquesta pel·lícula repeteix la frase que es va fer famosa en la primera edició: "Yipi kai yey".

En to jocós, Willis ha afirmat que fer pel·lícules no és com "fer forats al carrer i omplir-los després de formigó", però que el rodatge de la pel·lícula ha estat molt dur.

Notícies relacionades

Mentre el protagonista s'ha absentat momentàniament de la roda de premsa, Q i Long, també molt satisfets, han dit sentir-se "desvirgats" en el món de John McClane per Willis, de qui han lloat el "sentit de l'humor".

La Jungla 4.0 narra els esforços de John McClane per impedir que un atac informàtic aconsegueixi destruir l'economia nord-americana i, per tant, la de tot el món.

Temes:

Bruce Willis