CINE

Bruce Willis protagonitzarà 'La jungla de cristal 4'

L'actor afrontarà en el film un gran atac informàtic contra els EUA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La jungla de cristal tindrà quarta part. I tornarà a comptar amb Bruce Willis com a protagonista. L'actor nord-americà de 52 anys, que es va convertir en una estrella de Hollywood encarnant el tinent de la policia de Nova York John McClane en aquesta sèrie, s'enfrontarà en la nova aventura al ciberterrorisme, segons va avançar la revista Premiere.

La trama de Live free or die hard, que així se subtitularà inicialment el film, és la següent: els Estats Units són víctimes d'un brutal atac massiu als seus sistemes informàtics precisament el 4 de juliol, dia de la pàtria. El hacker que fa tremolar el país s'apodera del control d'internet, el trànsit i fins i tot els telèfons mòbils. Com en els millors temps, McLane serà la solució al greu problema que posa en perill la seguretat de la nació.

Malgrat el que es pugui pensar, Willis no estarà assegut davant un ordinador, ja que les seqüències d'acció tornaran a ser importants i espectaculars. Així ho va assegurar el cineasta Len Wisemen (seu és el film Underworld), el director de la quarta entrega. El realitzador és un fan reconegut de la sèrie des que va veure la primera entrega quan encara estudiava a l'institut.

Notícies relacionades

ESTRENA EL 29 DE JUNY

Està previst que Live free or die hard s'estreni el 29 de juny amb Justin Long com a acompanyant i Maggie Q, la bella hawaiana de la tercera part de Missió: Impossible, com a dolenta. L'última entrega de La jungla de cristal data del 1995. Però és un valor segur, d'acord amb els beneficis que ha donat la saga: 300 milions de dòlars (225 milions d'euros).

Temes:

Bruce Willis