La informació

Canal+ i diverses emissores retransmeten la cerimònia

Àngels Barceló i Jaume Figueras comenten la gala a la cadena

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El glamur de Hollywood també s'ha instal.lat a les televisions i les ràdios, que ja tenen a punt els seus equips per informar de la cerimònia dels Oscars, que se celebrarà aquesta matinada al Kodak Theatre de Los Angeles. Com ja és habitual, Canal+ dedica, en codificat, una part important de la programació a la cita, a més d'oferir, en directe, l'entrega de les estatuetes.

Encara que el gruix de la informació arribarà demà a causa de la diferència horària, els informatius ja estan escalfant motors amb els preparatius de l'esdeveniment i les quinieles amb els possibles guanyadors. És el cas d'Antena 3 TV, que ha disposat una àmplia cobertura, a través d'un equip d'enviats especials, encapçalat per Gonzalo del Prado. I TVE, que a l'espai ¿Te acuerdas? (s'emet en els telediaris) recupera alguns dels espanyols premiats més oblidats, com l'enginyer Juan de la Cierva.

GUILLERMO DEL TORO

Canal+ inicia la programació especial, només per als seus abonats, a les 0.30 hores, amb un espai presentat per Àngels Barceló i Jaume Figueras, que inclou connexions amb el mexicà Guillermo del Toro, així com amb alguns dels set espanyols nominats. A l'espai també hi intervindran, entre altres, els periodistes Juan Zavala i Elsa Fernández Santos.

A partir de les 2.00 hores, La alfombra roja retransmetrà l'arribada de les estrelles al recinte, amb comentaris de Cristina Teva. A les 2.30 hores, Barceló i Figueras retransmeten la gala, en un especial que s'allargarà fins a les 5.30.

Notícies relacionades

'EL CLUB', A LA FESTA

La cerimònia també està present a les ràdios. L'equip d'El Club d'El PERIÓDICO DE CATALUNYA, encapçalat per Eduardo de Vicente, retransmet la cita a COM Ràdio (1.00), en una emissió que inclou un homenatge a Ennio Morricone. La finestra indiscreta (Catalunya Ràdio), d'Àlex Gorina, també es desplaça a Los Angeles, a les 1.00 hores, i Radio 1 i Radio 5 ofereixen, a les 3.00, Especial imaginario, dirigit per Sílvia Tarragona.