MÚSICA

Barnasants organitza al Liceu un recital benèfic amb Amaral

1
Es llegeix en minuts
MARTA CERVERA / BARCELONA

El festival Barnasants organitza aquesta nit al Liceu un recital que, sota el lemaQue no pari la música,reunirà artistes de pop, flamenc i cançó. Joan Crosas, Manel Camp, Pepe Habichuela i Josemi Carmona, Miquel Gil i Amaral, per aquest ordre, sortiran a escena a partir de les 20.00 hores amb la finalitat de recaptar fons per a la Fundació Ciència i Art i donar a conèixer la seva tasca. L'organització s'encarrega de curar i prevenir les malalties dels artistes de la música, la dansa i el circ derivades de la seva activitat.

Notícies relacionades

Joan Crosas (veu) i Manel Camp (piano) obriran l'espectacle i donaran pas a la música flamenca de Pepe Habichuela i Josemi Carmona, dos guitarristes descendents d'una de les estirps més venerades del gènere. Pare i fill van començar a treballar junts després de la dissolució de Ketama, grup del qual Josemi formava part. L'exlíder d'Al Tall Miquel Gil sortirà després d'ells per posar una nota poètica al concert i oferir potser un avançament del disc que està gravant. El duo Amaral, que també s'ha embrancat en un nou projecte musical, acomiadarà la gala.

Tots els artistes hi actuen de forma desinteressada en pro de la Fundació Ciència i Art, organització nascuda el 1991. "Un estudi a més de 2.000 músics ha demostrat que la majoria pateix algun tipus de problema de salut directament relacionat amb la seva activitat. Només el 22% d'ells se'n lliura", explica Jaume Roset, traumatòleg i president de la Fundació Ciència i Art.