CINE

Un concert d'Els Pets es retransmetrà en directe en cines

1
Es llegeix en minuts
C. S. / BARCELONA

Les grans ciutats solen acaparar els esdeveniment culturals més significatius. El Circuit Català de Cinema Digital promou una peculiar iniciativa per traslladar a diferents comarques una programació estable i continuada de retransmissions de concerts, obres de teatre, conferències i esdeveniments esportius. La idea és que poblacions com Mollerussa o Palamós puguin presenciar simultàniament l'acte des d'una sala de cine de la seva localitat.

Notícies relacionades

Després d'una prova pilot en què el 9 de novembre es va difondre en diferitMar i cel, de Dagoll Dagom, el 23 de novembre s'oferirà en directe el recital d'Els Pets a l'Auditori de Barcelona. Aquesta emissió arribarà a les cinc sales que, avui en dia, integren aquest circuit, que requereix tecnologia d'última generació.

Així, els cines Arinco (Palamós), Urgell (Mollerussa), Principal (Lleida), Guiu (la Seu d'Urgell) i Catalunya (Berga) posaran a la venda entrades a 6 euros perquè el públic accedeixi a aquesta transmissió, en què participen TV-3 i la productora BeNeCé. Lluís Gavaldà, el vocalista d'Els Pets, recorda que les localitats per a l'Au- ditori estan esgotades."A més, sempre he reivindicat que hi ha moltes Catalunyes".

Temes:

Els Pets