SOTERRAMENT DE VIES A L'HOSPITALET

Puigdemont, contra De la Serna per les seves promeses en infraestructures: "Ja no cola"

L'expresident critica el ministre de Foment pel seu anunci del soterrament de les vies a l'Hospitalet

undefined41919119 former catalan leader carles puigdemont looks on as he meets180215114526

undefined41919119 former catalan leader carles puigdemont looks on as he meets180215114526 / EMMANUEL DUNAND

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Últimament, el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, s'ha convertit en el ministre que va a Catalunya a prometre inversions en infraestructures. Amb el seu somriure de circumstàncies i un caràcter que busca el to conciliador, ha subratllat en cada una de les seves visites el compromís del Govern central amb Catalunya. 

Notícies relacionades

Però el ministre no ha convençut, ni de bon tros, tots els catalans. No ha convençut l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, que després de la compareixença de De la Serna ha deixat una sèrie de missatges a la xarxa social Twitter en què advertia al titular de Foment que "exercir el poder despòticament amb una política de prometo i prometré ja no cola. Com a mínim a Catalunya". "Benvolgut ministre de Foment 155», li diu Puigdemont, que cita diversos incompliments en inversió del Govern central en matèria d'infraestructures a Catalunya.

Colonialisme

L'expresident ha subratllat que podria mostrar més exemples dels que ha citat i ha afirmat: "Si sumem el global, no hi cap en una enciclopèdia. Ho resumiré en un concepte: colonialisme".