NOVA JERARQUIA AL VESTIDOR

Araujo i De Jong, nous capitans del Barça junt amb Sergi Roberto i Ter Stegen

Araujo i De Jong, nous capitans del Barça junt amb Sergi Roberto i Ter Stegen

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plantilla ha votat. I ha quedat definida la nova jerarquia del vestidor del Barça, després de la marxa de tres dels quatre capitans de la temporada passada. Busquets i Jordi Alba a l’Inter Miami i Piqué, per la seva banda, va abandonar el futbol. La plantilla blaugrana va votar a Los Angeles, on està fent la pretemporada per triar els quatre jugadors que defensaran els seus interessos, dins i fora del camp. Sergi Roberto serà el primer capità; Ter Stegen es manté com a segon després d’entrar en el curs passat per l’adeu de Piqué; Araujo ocupa el tercer escalafó, i Frenkie de Jong serà el quart.

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que dos dels quatre capitans del Barça de Xavi estaven la temporada passada més fora que dins. És el cas de Sergi Roberto, que s’ha guanyat la continuïtat i inicia així la seva dotzena campanya al primer equip. És també el cas de Frenkie de Jong, a qui el club va buscar vendre l’estiu passat, però no va obtenir l’èxit esperat. El neerlandès es va negar a ser traspassat i ara és el quart capità.

Ter Stegen s’erigirà, de fet, en el capità titular perquè té moltes més opcions que Sergi Roberto de figurar a l’onze inicial. I Araujo, que es va autodefinir com «un líder nat», serà el tercer.