Araujo, el primer dia del Barça als EUA: «Soc un líder nat, porti o no el braçalet de capità»

Valentí Enrich

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça busca capitans. Se’n va anar Busquets i ha ascendit en l’escalafó Sergi Roberto. Abans va marxar Piqué. I, després, Jordi Alba, el fitxatge del qual per l’Inter Miami fins al 2025 s’acaba d’oficialitzar. O sigui, s’han de trobar dos nous referents al vestidor, ja que Ter Stegen és el segon després de la sortida dels seus antics companys. «Soc un líder nat, porti o no el braçalet, la cinta de capità», ha proclamat Ronald Araujo, un dels jugadors que malgrat la seva joventut, té 24 anys, és un dels grans candidats a heretar aquesta cinta.

«Jo em considero un líder, un jugador important i amb caràcter», ha declarat el central uruguaià, després del primer dia d’entrenament de la gira del Barça pels Estats Units. Ha dit que no està gens preocupat perquè encara no ha sigut inscrit en LaLiga. «Ja ho vaig dir quan vaig renovar», ha argumentat sense necessitat de recordar que tenia altres ofertes i va triar seguir al Barça.

Un «equip maco»

Notícies relacionades

«És un orgull que es parli de mi, però depèn dels companys i el temps que es porta al club. Soc un líder nat, ho seguiré sent», ha afegit Araujo, que ha expressat després que «el Barça té un equip maco». Un «equip maco» que es fixa l’objectiu de fer una gran temporada a Europa, el drama que ha sacsejat l’equip i el club els dos últims anys.

«El gran objectiu és guanyar la Champions, però s’ha d’anar pas a pas, sent humils, venint d’on venim», ha indicat el defensa, que no ha volgut compartir l’opinió expressada pel president Joan Laporta que «el Barça té millor equip que el Madrid». Araujo va ser més prudent. «Això s’ha de demostrar al camp».