Pere Guardiola: «Si el Barça ens vol fer un favor, que no ens fitxi Oriol Romeu»

El mercat de fitxatges: el Barça pateix i el Madrid gasta

Oriol Romeu concentra l’atenció en l’inici del Girona

Oriol Romeu, el fitxatge intel·lectual del Girona FC: escriptor i apassionat de la filosofia estoica

Pere Guardiola: «Si el Barça ens vol fer un favor, que no ens fitxi Oriol Romeu»

AFP7

1
Es llegeix en minuts

El Girona considera que el Barça no fa cap favor si s’emporta Oriol Romeu. Pere Guardiola, president del consell d’administració del club blanc-i-vermell, ha sortit al pas d’una afirmació de Joan Laporta sobre les conseqüències de la contractació del migcampista per part de l’entitat blaugrana.

«Si el Barça ens vol fer un favor, que no ens fitxi Oriol Romeu,» ha dit Pere Guardiola a Montilivi, com a rèplica a una afirmació feta per Laporta en l’entrevista concedida a L’Esportiu. «Si el Barça fitxa un jugador del Girona, està ajudant el Girona», havia manifestat el màxim dirigent barcelonista.

Notícies relacionades

«Estem planificant la plantilla i la temporada amb l’Oriol dins, i si venen i ens els fitxen, no ens fan un favor», remarcava Guardiola, que va aclarir l’estat de les suposades negociacions entre els clubs. L’executiu de Santpedor, germà petit de Pep Guardiola, va aclarir que «fa 17 o 18 dies vam parlar amb Mateu Alemany» (el director de futbol del Barça) en un primer contacte en què es van emplaçar per a una altra cita que encara no s’ha produït.

Segons les seves paraules, quan comencin aquesta converses partiran d’una tesi: el Girona considera Oriol Romeu un futbolista indispensable a la plantilla per a aquesta temporada. Amb la qual cosa, no hi ha cap predisposició a traspassar-lo, llevat que sigui inevitable si el migcampista d’Ulldecona paga la clàusula de rescissió.