SE’N VA A L’ARÀBIA SAUDITA

Brozovic, tampoc: El Barça es queda sense el croat, que fitxa per l’Al-Nassr

El càsting de Xavi per succeir Busquets: de Zubimendi a Oriol Romeu

La successió de Busquets, fracàs col·lectiu del Barça

Brozovic, tampoc: El Barça es queda sense el croat, que fitxa per l’Al-Nassr

@AlNassrFC

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Ni Zubimendi, el número u a la llista de Xavi per succeir Busquets. Ni Kimmich, que es queda al Bayern de Munic. Ni tampoc Marcelo Brozovic, la tercera via que volia el tècnic per reforçar aquesta posició tan estratègica. El centrecampista croat de l’Inter, de 30 anys, ha decidit acceptar l’oferta de l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita amb què no ha pogut competir el Barça. Allà es reunirà amb Cristiano Ronaldo.

Brozovic marxa seduït per una proposició de 100 milions d’euros fins al 2026, a més que el club àrab ha abonat a l’Inter 18 milions pel traspàs. Xifres inassumibles per al Barcelona com ha recordat el president Joan Laporta, que veu que totes les peces que demanava Xavi han anat desapareixent del catàleg. 

Notícies relacionades

I Xavi, mentrestant, segueix sense el mig centre «top» que va reclamar després de la marxa de Busquets. Amb l’excapità blaugrana preparant les maletes per als EUA on es retrobarà amb Messi a l’Inter Miami, la preocupació de Xavi va en augment. A una setmana de començar la pretemporada no li ha arribat aquesta peça tan imprescindible en el seu full de ruta.

Oriol Romeu, el mig centre del Girona, que té una clàusula de vuit milions d’euros, es perfila ara com l’única alternativa per completar el buit que ha deixat ‘Busi’.