ACTUALITAT BLAUGRANA

L’Audiència de Barcelona confirma l’ordre d’inscriure Gavi en el primer equip del Barça

L’Audiència de Barcelona confirma l’ordre d’inscriure Gavi en el primer equip del Barça
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La secció 15 de l’Audiència de Barcelona ha confirmat l’ordre que el Jutjat Mercantil 10 de Barcelona va donar a LaLiga com a mesura cautelar per inscriure el jugador Gavi com a membre del primer equip del FC Barcelona, i no amb fitxa del filial.

El jutjat va ordenar inscriure’l el 31 de gener però al març el jutge va aixecar la mesura cautelar al considerar que la petició s’havia presentat fora de termini, però en una interlocutòria d’aquest dimarts el tribunal estima el recurs d’apel·lació del Barça contra aquest alçament.

En concret, la decisió d’aquest dimarts anul·la la decisió judicial que al seu torn confirmava l’anul·lació de la mesura cautelar que obligava LaLiga a inscriure el futbolista com a jugador del primer equip, i en canvi ara sí que en permet la inscripció.

No recurrible

La interlocutòria d’aquest dimarts no és recurrible i en aquesta els jutges expliquen que el Jutjat del Mercantil 10 de Barcelona va desestimar a finals de març el recurs de revisió del FCB contra l’anul·lació d’aquesta mesura cautelar.

Notícies relacionades

El mateix jutjat va permetre inscriure de manera cautelar Gavi abans del tancament del passat mercat d’hivern, en contra de la decisió de LaLiga de denegar la seva fitxa professional argumentant que el Barça ja havia superat la massa salarial de la primera plantilla.

El FCB va apel·lar assegurant que va entrar la demanda per obtenir les esmentades mesures cautelars a temps, tot i que el jutge va considerar que no, que l’esmentada demanda va entrar tard i, per defectes de forma, no podia ser tinguda en compte la petició d’inscriure Gavi amb el primer equip. El club va sol·licitar revisar la decisió, que va ser desestimada, però l’Audiència de Barcelona ara li dona la raó.

Temes:

Gavi LaLiga