VA ACABAR CEDIT AL BAYERN MUNIC

Xavi revela que el City va vetar el fitxatge de Joao Cancelo pel Barça

Xavi revela que el City va vetar el fitxatge de Joao Cancelo pel Barça

Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Xavi Hernández, tècnic del Barça, ha revelat que al passat mercat hivernal va voler fitxar Joao Cancelo, però el Manchester City va frustrar aquesta operació. «Sí que és veritat que volíem Joao Cancelo al gener», ha indicat Xavi en una entrevista amb Esport3. Però el lateral portuguès, que havia perdut protagonisme amb Guardiola al City, va acabar sent cedit al Bayern Múnich, que ara no sembla disposat a executar l’opció de compra pactada llavors.

«El volíem al gener», ha dit l’entrenador del Barça, que va mostrar després la seva estranyesa perquè aquesta operació no es va acabar concretant. «En una reunió d’última hora ens informen d’aquesta possibilitat i nosaltres donem l’OK. Però després el Manchester City ho valora internament i, al final, ens diuen que no. Que no volen que aquest jugador vingui al Barça. Això sí que és cert», ha admès Xavi al canal autonòmic català.

Notícies relacionades

Va ser Jorge Mendes, l’agent de Cancelo, qui va fer aquesta consulta al Barça per saber si estaria interessat en el defensa portuguès, segons ha pogut saber aquest diari. I va ser Mendes qui, més tard, va tornar a trucar per informar que el City s’oposava que Cancelo recalés al Camp Nou.

El Barça es va quedar sense lateral dret en la segona fase de la temporada, per la qual cosa el tècnic ha hagut d’utilitzar Araujo, sobretot en els clàssics contra el Madrid, i Kounde, l’habitual en aquest rol, malgrat ser els dos centrals. Xavi ha recorregut a Sergi Roberto, un centrecampista reconvertit, i Balde, un lateral esquerrà reciclat com a provisional lateral dret.