ALS 13 MINUTS

Greu lesió de Balde

Una dura entrada d’Amath, que va ser expulsat, va enviar el defensa als vestidors abans del quart d’hora

Greu lesió de Balde

Albert Gea / Reuters

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Alejandro Balde va durar 13 minuts al camp. Una duríssima entrada d’Amath Ndiaye el va enviar als vestidors sense poder sortir pel seu propi peu, sinó que va haver de ser portat en braços per dos fisioterapeutes. L’amenaça d’una greu lesió plana sobre el defensa blaugrana a l’espera que les proves aclareixin la dimensió del contratemps.

Era una jugada purament intranscendent, en la posició de lateral dret que ocupava, igual que contra la Reial Societat, perquè Jordi Alba fos titular a la banda esquerra en el seu comiat. Balde s’internava iniciant un atac quan Amath, rabiós per haver perdut la pilota, li va entrar amb la planxa a mitja alçada de la cama dreta.

Notícies relacionades

La força d’aquesta destralada va doblegar el turmell dret de Balde, que es va quedar estès a terra, immòbil. L’àrbitre Figueroa Vázquez va ensenyar la targeta groga a Amath, però mentre assistien el defensa blaugrana va ser cridat pel VAR. La banqueta blaugrana increpava el migcampista senegalès després d’haver vist el vídeo.

La imatge va deixar fora de tot dubte la violència de la jugada. Figueroa Vázquez va corregir la targeta i li va mostrar la vermella a Amath, que ni es va disculpar ni es va interessar per l’estat de Balde. Va marxar abans que el jugador blaugrana, ajudat a deixar el camp sense poder posar el peu a terra.