FUTBOL

Horari i on es podrà veure per la televisió el FC Barcelona - Mallorca

  • Diumenge l’afició blaugrana s’acomiadarà del Camp Nou 66 anys després, així com de Jordi Alba i Sergio Busquets

  • Alejandro Echevarría, el poder que emergeix de l’ombra: ¿per què mana tant en el Barça de Laporta?

  • El Barça rectifica: l’abonament de Montjuïc serà més barat que el del Camp Nou

Horari i on es podrà veure per la televisió el FC Barcelona - Mallorca

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge vinent el FC Barcelona rebrà el Mallorca en el que serà l’últim partit a l’Spotify Camp Nou fins al desembre del 2024. Els de Xavi Hernández s’acomiadaran del temple blaugrana. Els culers diran adeu a Sergio Busquets i Jordi Alba.

El Barça ja no té res en joc en els partits que queden de la Lliga. No obstant, després de les dues derrotes consecutives contra la Reial Societat (1-2) i el Valladolid (3-1), els blaugranes volen acomiadar-se de l’estadi que ha acompanyat el club durant 66 anys mostrant una bona imatge. Diumenge, a part de ser dia d’eleccions, serà també un dia de comiats i de festa. Està previst que hores abans del partit, durant el descans i, especialment després del partit, hi hagi activitats i una festa preparada per acomiadar el Camp Nou, així com Jordi Alba i Sergio Busquets: «És l’últim partit que es jugarà a l’Spotify Camp Nou tal com el coneixem i faig una crida a l’afició perquè vingui, perquè tenim preparada una gran festa», va afirmar Elena Fort, vicepresidenta institucional i portaveu del Barça.

Notícies relacionades

D’altra banda, després de la victòria d’ahir del Mallorca contra el València, els balears ocupen actualment l’onzena plaça de la classificació, a tan sols tres punts de la setena plaça. D’aquesta manera, el Mallorca encara pot lluitar per l’últim bitllet europeu tot i que la competència és molt extensa. L’equip vermelló ho té realment difícil, tot i que mentre hi hagi opcions matemàtiques els balears aniran a totes. No obstant, el Mallorca visitarà el Camp Nou amb les baixes confirmades d’Antonio Sánchez i Kang In Lee per sanció, i Antonio Raíllo, Íñigo Ruiz de Galarreta, Ludwig Augustinsson i Matija Nastasic tampoc estaran disponibles per les lesions que pateixen.

Horari i on es podrà veure per la televisió el FC Barcelona - Mallorca

El FC Barcelona rebrà diumenge el Mallorca a les 19.00 hores, mateix horari que tots els partits de la penúltima jornada. El partit es podrà seguir en directe a través de la plataforma DAZN.