ENCREUAMENT D’ELOGIS

Luis García i Xavi, d’alumnes junts a Las Rozas a caps del derbi

  • El missatge de Luis García abans del decisiu duel amb el Barça

  • Xavi vol guanyar la Lliga «com més aviat millor»

Luis García i Xavi, d’alumnes junts a Las Rozas a caps del derbi

RCDE

1
Es llegeix en minuts

Fa quatre anys van coincidir a Las Rozas. Llavors eren estudiants d’entrenador. Ara, en canvi, són els caps de l’Espanyol i el Barça. Luis García i Xavi, que van compartir les aules de la ciutat esportiva de la Federació Espanyola de Las Rozas en els mesos finals per obtenir el carnet de tècnic, van encreuar elogis hores abans de viure un partit decisiu.

Decisiu per a l’Espanyol, que s’hi juga el futur a Primera de la mà d’un tècnic nouvingut a Primera. Decisiu per al Barça, que si guanya és campió de Lliga. Fins i tot no necessitaria ni trepitjar la gespa en cas que el Madrid i l’Atlètic perdin aquest cap de setmana. 

Notícies relacionades

«L’Espanyol ha encertat amb Luis García, la seva proposta és una de les més bones que vaig escoltar en el curs d’entrenadors», ha argumentat el preparador del Barça sobre el seu company de classe que aquest diumenge serà el rival a la banqueta. «Defensen bé, surten a la contra, manté bé la pilota. El partit serà difícil perquè esperem un Espanyol agressiu, que ha millorat molt amb pilota», ha afegit Xavi.

«Va ser un curs en què vam compartir moltes coses, en què vam créixer molt i vam disfrutar de la nostra passió. Li agraeixo les seves paraules», ha replicat minuts més tard Luis García, que no només compartia el curs amb Xavi, sinó també amb Xabi Alonso, actual entrenador del Bayer Leverksusen, Raúl, tècnic del Castella, Víctor Valdés, Joan Capdevila i Julio Baptista, entre d’altres.