FUTBOL

Iniesta: «Estic convençut que el Barça no ha comprat cap àrbitre»

Iniesta: «Estic convençut que el Barça no ha comprat cap àrbitre»
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’exblaugrana Andrés Iniesta va assegurar que està «totalment convençut» que el Barça «mai ha comprat cap àrbitre», respecte al polèmic cas Negreira, que deixa el club blaugrana assenyalat.

En unes declaracions a RAC-1, Iniesta va deixar clar que durant el període que va vestir la samarreta del club català (2002-18) mai va veure ni va sentir «res estrany» sobre això.

Pel que fa a la marxa esportiva de l’equip de Xavi Hernández, Iniesta considera que la victòria en el clàssic ha servit als blaugrana per obtenir «una distància considerable per poder guanyar la Lliga».

De tota manera, Iniesta no dona per fet el títol dels blaugrana. «Fins que no és matemàtic no és definitiu i s’ha de guanyar fins al final, però estan en predisposició de fer-ho», va insistir el centrecampista.

Evolució espectacular

El manxec va remarcar que l’evolució de l’equip blaugrana des de l’arribada de Xavi a la banqueta ha sigut «espectacular». «Ell s’ha preparat molt per viure aquest moment, té les idees clares, sap el que vol i com ho vol i el que significa el lloc que ocupa», va dir.

Notícies relacionades

En tot cas, Iniesta confia que els blaugrana «puguin guanyar el títol [de Lliga] aquesta temporada i poder lluitar «per tot» en la vinent.

Pel que fa als seus plans de futur, Iniesta, que als 38 anys continua en actiu a les files del Vissel Kobe japonès, assegura que les banquetes «li queden lluny» perquè es continua veient com a futbolista, tot i que adverteix: «Sempre he dit que m’agradaria formar-me com a entrenador».