VA TENIR UN PROBLEMA MUSCULAR

Christensen, el central del Barça, es lesiona amb Dinamarca

Christensen, el central del Barça, es lesiona amb Dinamarca

Afp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aturada per al Barça comença malament. Malament arrenca l’aturada per les seleccions perquè no s’havien jugat ni 20 minuts del Dinamarca-Finlàndia quan Andreas Christensen es feia una lesió muscular. El central del Barça va haver de demanar el canvi (m. 18) al comprovar que no podia continuar sobre el terreny de joc.

De moment, els metges del Barça no han informat sobre aquest contratemps muscular que ha tingut el defensa, una peça intocable per a Xavi que ha ofert un excel·lent rendiment fins a fer-se imprescindible en l’eix de la defensa, ja sigui amb Araujo com a soci o amb Koundé.Pendent de proves

Notícies relacionades

AraujoKoundé.Pendent de provesEl duel internacional estava encara amb empat a zero quan Christensen va notar aquestes molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra, pendent ara de sotmetre’s a diverses proves mèdiques per saber l’abast exacte d’aquesta lesió.

Xavi ja té a la infermeria Pedri i Dembélé, descartats tots dos per al retorn de Lliga el dissabte 1 d’abril a Elx. Araujo i Frenkie de Jong ja han causat baixa amb l’Uruguai i els Països Baixos, precisament, per problemes musculars. I, a més, Raphinha està sancionat, i per això no jugarà d’aquí 10 dies.