LLIGA FEMENINA

El Barça s’imposa al Llevant (0-4)

Aitana (dos), Pina i Rölfo converteixen el triomf en una golejada en el tram final

Ana Escobar / Efe

1

El Barça ha aconseguit la victòria número 56 consecutiva a costa del Llevant en la visita de l’equip de Jonatan Giráldez a la ciutat esportiva de Bunyol. El contundent 0-4 no s’ha consumat fins al tram final perquè a falta d’un quart d’hora la victòria barcelonista era mínima.

Aitana Bonmatí ha obert el marcador en el minut 29, just després d’una ocasió clara de Mayra Ramírez que ha sortit fregant el pal i abans que Sandra Paños atrapés un llançament d’Alba Redondo per evitar l’empat. El 0-1, no obstant, ha arribat després de dos avisos del Barça en sengles xuts que s’han estavellat al travesser.

Al Barça li ha costat ampliar el marcador per gestionar amb més tranquil·litat la segona meitat. En el duel de les màximes golejadores de la Lliga F, Alba Redondo i Asisat Oshoala (19 gols), cap d’elles va marcar. Però sí que ha repetit Aitana (m. 77) i amb el marcador encarrilat i un Llevant ja deprimit han ampliat la diferència Clàudia Pina (m. 87) i Fridolina Rölfo (m. 94), que han tallat l’excel·lent ratxa d’un Llevant que havia encadenat 11 triomfs seguits.

Fitxa tècnica

Llevant: Peng, Mendoza, M. Méndez, Antonia Silva (Alharilla, m. 82), P. Fernández, M. Ramírez (Julia Aguado, m. 80), Andonova, Redondo, Tatiana (Erika, m. 72), Leire (Diallo, m. 82), Paula T.

Barcelona: Paños, Bronze, Paredes, Mapi (Torrejón, min. 83), Rolfö; Walsh, Patri (Pina, m. 75), Aitana; Graham (Crnogorcevic, m. 83), Oshoala (Geyse, m. 63), Paralluelo (Engen, m. 75)

Gols: 0-1 (m. 29), Aitana; 0-2 (m. 77), Aitana; 0-3 (m. 87), Pina; 0-4 (m. 94), Rolfö.