FUTBOL

Horari i on veure per TV el Manchester United – FC Barcelona

El Barça visita Old Trafford per jugar la tornada dels setzens de final de l’Europa League aquest dijous a les 21.00 hores

Horari i on veure per TV el Manchester United – FC Barcelona

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Manchester United i el FC Barcelona s’enfrontaran a Old Trafford dijous vinent 23 de febrer per disputar el segon partit dels setzens de final de l’Europa League. Després de l’empat a dos al Camp Nou, l’eliminatòria es decidirà al ‘teatre dels somnis’.

Els dos equips arriben al partit en el seu millor moment de la temporada. Ja es va poder veure en l’anada de l’eliminatòria, que va deixar un partit molt vistós per a l’espectador i un duel europeu amb molt nivell, propi de Champions League.

A diferència del primer partit de l’eliminatòria, el FC Barcelona comptarà amb baixes molt importants per a la tornada. Pedri es va lesionar en el partit en el Camp Nou precisament contra el Manchester United i no podrà disputar la tornada a Old Trafford. Després de rebre una targeta groga en l’anada dels setzens, Gavi tampoc podrà estar al terreny de joc a causa de l’acumulació de targetes. Les dues baixes se sumen a l’absència d’Ousmane Dembélé, que resten molt potencial al conjunt de Xavi Hernández. No obstant, el conjunt blaugrana recupera Sergio Busquets, que ja va entrar en la convocatòria de diumenge passat tot i que no va jugar ni un minut.

Notícies relacionades

Per l’altra part, el Manchester United arriba al matx després de guanyar còmodament el Leicester City per 3-0 amb un Rashford que continua imparable. Els ‘red devils’ també compten amb baixes importants, les mateixes del primer partit de l’eliminatòria. Martial, Anthony, Eriksen, Maguire i Van de Beek es perdran també la tornada dels setzens de final de dijous vinent.

Horari i on veure per TV el Manchester United – FC Barcelona

La tornada dels setzens de final entre el Manchester United i el FC Barcelona es disputarà aquest dijous 23 de febrer a les 21.00 hores a Old Trafford. El partit es podrà veure en directe a través del canal Movistar Liga de Campeones.