FUTBOL

Iceta admet la «preocupació» del Govern pel cas Negreira: «Perjudiquen l’esport i el futbol espanyol»

Iceta admet la «preocupació» del Govern pel cas Negreira: «Perjudiquen l’esport i el futbol espanyol»
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, ha reconegut la «preocupació» del Govern pel cas del presumpte pagament del FC Barcelona pels informes arbitrals a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira, que, si es confirmen, «són molt greus» i «perjudiquen l’esport i el futbol espanyol».

Notícies relacionades

«Com a Govern estem preocupats per aquesta situació i, sobretot, recolzem la postura que ha defensat la Federació Espanyola de Futbol: màxima transparència, respecte a la resolució judicial i si correspon, ens personarem en el mateix procediment judicial», va dir en la firma de l’acord per a la presència d’Espanya com a convidat d’honor a la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic) 2024.

En aquest sentit, Iceta va lamentar la imatge que poden provocar no només a la Lliga de futbol sinó a l’esport espanyol fora de les nostres fronteres. «En cas que es confirmin aquests fets, són molt greus i perjudiquen el conjunt del futbol i l’esport espanyol. I allà serem els organismes federatius i del Govern, en defensa del bon nom dels esportistes espanyols», va indicar.