PER INCIDENTS EL 8 DE GENER

Multes de 40.000 € i 30.000 € a participants en la baralla per l’Atlètic-Barcelona

La Comissió Antiviolència proposa també per a un aficionat la prohibició d’accés als recintes esportius durant tres anys per utilitzar una defensa extensible

ATLÉTICO DE MADRID / FC BARCELONA

ATLÉTICO DE MADRID / FC BARCELONA / Rodrigo Jiménez / Efe

1
Es llegeix en minuts

La Comissió Antiviolència va acordar aquest dilluns proposar una multa de 40.000 euros i tres de 30.000 per als aficionats que van participar activament en una baralla amb motiu de l’Atlètic de Madrid-Barcelona (0-1) del 8 de gener passat, protagonitzada per membres de dos grups radicals locals enfrontats.

La sanció per a un d’ells, que va utilitzar una defensa extensible durant l’enfrontament a prop de l’estadi Metropolitano, inclou la prohibició d’accés als recintes esportius per un període de tres anys.

Pels mateixos incidents Antiviolència també va proposar una altra multa de 3.001 euros i prohibició d’accés als recintes esportius per un període de sis mesos.

Notícies relacionades

La Comissió va proposar altres multes de 4.000 euros per a quatre aficionats que van protagonitzar disturbis i una baralla que va requerir la intervenció dels funcionaris per restablir l’ordre amb motiu del partit Racing de Santander-Sporting de Gijón, celebrat el passat 14 de gener, amb prohibició d’accés a recintes esportius durant 12 mesos.

Entre altres acords, Antiviolència va proposar també multar amb 3.001 euros els clubs Sestao River i Real Unión, els dos per deficiències en les mesures de permanència i desallotjament d’espectadors, al no impedir una invasió massiva al camp d’aficionats al terme dels partits de la Copa del Rei contra el Racing Club i el Cadis, respectivament, el novembre passat per festejar la victòria local el novembre passat.