SENSE NOTÍCIES DE BUSQUETS

El Barça té «acordada» la renovació de Balde i diu que no vendrà Ansu Fati

El Barça té «acordada» la renovació de Balde i diu que no vendrà Ansu Fati

Javi Ferrándiz

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Alejandro Balde s’ha convertit en una de les grans sensacions del Barça. Amb 19 anys s’ha apoderat de la titularitat al Camp Nou i ha desplaçat Jordi Alba a la suplència i ha obligat Marcos Alonso, fitxat aquest estiu del Chelsea a cost zero, a reciclar-se com a central esquerrà. Balde acaba contracte el juny del 2024.

Però el club blaugrana ja està convençut que podrà renovar-lo. «Està acordada i treballada pràcticament», ha revelat Joan Laporta, i ha admès així que Jorge Mendes, l’agent del defensa, ha sigut les últimes hores a Barcelona. «No podem dir que la renovació de Balde està feta, però sí que està treballada i acordada pràcticament», ha dit el dirigent per segona vegada, mentre recordava que tot queda condicionat pel límit salarial. «Balde mostra interès a continuar en el Barça i el seu agent, també. Estem pendents del ‘fair play’ per inscriure’l», ha afegit.

«¿L’Ansu? No ens ho plantegem. És un jugador en el qual tenim dipositades unes grans esperances. Tot depèn que sigui útil per al club i l’entrenador el faci jugar», ha comentat el president sobre el futur del jove davanter. «Ens cau bé, està integrat. No tenim voluntat de vendre el jugador. ¿En el futur? No ho puc dir de cap», ha recordat, i ha explicat que són futbolistes joves que conformen l’estructura bàsica de l’equip.

«L’Ansu és un jugador cobejat i cotitzat al mercat, hi ha clubs que hi tenen interès, doncs sí. Ens ho fa saber el seu representant. Ho sabem. No tenim cap notícia que vulgui anar-se’n, ell està decidit a triomfar en el Barça»

Laporta, president del Barça

«Són cobejats i cotitzats al mercat, hi ha clubs que hi tenen interès, doncs sí. Ens ho fa saber el seu representant. Ho sabem», ha dit Laporta d’Ansu, que ha perdut protagonisme sense voler assumir el rol de suplent. «No tenim cap notícia que vulgui anar-se’n, ell està decidit a triomfar en el Barça». El president, però, no ha pogut donar gaires pistes sobre la renovació de Busquets, que acaba contracte al juny.

«Estem centrats a guanyar la Lliga i Busquets és incombustible. Sense jugadors com Busi seria difícil que els joves tinguin aquesta dinàmica. Quan ell consideri, en parlarem. Està rendint a alt nivell», ha explicat el dirigent, que ha indicat que al gener van tenir converses amb el capità quan es va plantejar anar-se’n als Estats Units. Però Busquets va decidir quedar-s’hi. Ara espera l’oferta del Barça per veure si s’ajusta als seus desitjos.

«¿Busquets? Cap de les parts considera que sigui el moment. No hem trobat encara el moment per asseure’ns»

Laporta, president del Barça

Notícies relacionades

«Cap de les parts considera que sigui el moment. No hem trobat encara el moment per asseure’ns. Vam seure abans del Nadal perquè ell tenia propostes de l’MLS. Podria haver-se’n anat a l’hivern, però vol acabar aquesta temporada. No ens hem assegut, però hi ha molt bona relació amb l’agent», ha comentat Laporta.