Embolic a la vista

Mateu Alemany: «No vam poder inscriure Julián Araujo per 18 segons»

El cas del jugador està en mans de la FIFA

Mateu Alemany: «No vam poder inscriure Julián Araujo per 18 segons»

EP

1
Es llegeix en minuts

Mateu Alemany, director de futbol del Barça, ha parlat abans del partit de Lliga que ha enfrontat el Betis amb el Barça sobre el tancament del mercat d’hivern, que es va produir la matinada del 31 de gener a l’1 de febrer i que va mantenir en suspens tots els clubs que buscaven incorporacions d’última hora. Lògicament, el conjunt blaugrana no va ser l’excepció.

Notícies relacionades

El Barça ha justificat algunes sortides per buscar un estalvi en els comptes del club. I així ho ha confirmat Alemany a Sevilla. «Les sortides han comportat un estalvi per al club. Teníem recursos a la plantilla i hem prioritzat inscriure els renovats i estalviar per intentar inscriure Araujo i Marcos Alonso».

La situació

El director del futbol blaugrana ha confessat que «no vam arribar a temps amb Julián Araujo (jugador mexicà nascut als Estats Units) per un error informàtic de 18 segons. A veure què fa la FIFA». El Barça havia arribat a un acord amb Los Angeles Galaxy de la MLS pel jugador, però la inscripció va arribar tard pels segons expressats per Alemany. El club espera resoldre la situació amb la intervenció de la FIFA. Per aquesta raó, la incorporació està en suspens.

Temes:

Fitxatges