La novetat

El Barça estrenarà davant el Girona una samarreta amb la senyera al pit

Els equips de bàsquet i el femení també lluiran aquest cap de setmana el mateix equipament

1
Es llegeix en minuts

El primer equip de futbol del Barcelona estrenarà al partit d’aquest dissabte contra el Girona, que es disputarà a l’Estadi de Montilivi, una samarreta amb la senyera al pit, inspirada en els colors del braçalet de capità. A més, l’equip de bàsquet també vestirà el nou equipament al partit de la Lliga Endesa d’aquest dissabte contra el Bàsquet Girona, mentre que el Barça femení el portarà diumenge al partit de la competició domèstica contra l’UDG Tenerife.

Notícies relacionades

Sota el lema ‘+ Catalunya + Barça’, aquesta nova samarreta és un homenatge, segons el Barcelona, a les arrels del club, «que s’ha consolidat com una entitat global i oberta al món però sense perdre la seva identitat, lligada a Catalunya i a la seva cultura». Amb la nova samarreta, el Barça proposa un disseny amb l’escut i les quatre barres de color vermell traçades en horitzontal al pit sobre un fons groc.

A les mànigues destaca un rivet amb els colors blaugrana, mentre que els pantalons i les mitges mantenen la tonalitat groga de la samarreta. És la segona vegada que el club blaugrana presenta quatre equipaments en una temporada i, per a aquesta ocasió, el nou disseny es posarà a la venda tant en la versió que porten els primers equips de futbol masculí i femení com la que vesteix la secció de bàsquet. Segons va informar el Barça, els tres equips lluiran el nou equipament en diferents ocasions en el que queda de temporada.