MADRID-ATLÈTIC, DERBI

Sorteig de quarts de la Copa del Rei: Barça-Reial Societat al Camp Nou

Sorteig de quarts de la Copa del Rei: Barça-Reial Societat al Camp Nou
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Era una Copa del Rei de primera, ja que només quedaven clubs de la Primera Divisió. Sens dubte. Xavi s’ha sortit amb la seva perquè jugarà, per fi, al Camp Nou, davant la Reial Societat. I el sorteig ha estat marcat, tot just iniciar-se, per aquest aspecte perquè no hi havia rival petit en els quarts de final. És el primer sorteig pur de la competició per disputar els duels a partit únic. Només es juguen a doble partit les semifinals. La final serà el 29 d’abril al sevillà Estadi de La Cartuja.

Ricardo, exporter de l’Osasuna, i Julen Guerrero, exjugador de l’Athletic, han tret les boles. El primer equip que ha aparegut ha sigut el Madrid, que ha quedat emparellat amb l’Atlètic de Madrid. Després, ha sortit el segon encreuament, entre l’Osasuna i el Sevilla. «Estem contents de poder jugar a casa. Tant de bo puguem brindar a l’afició el triomf que tant es mereix», ha dit Sergio Herrera, porter de l’equip navarrès.

Notícies relacionades

El tercer emparellament serà el duel entre el València de Gattuso i l’Athletic de Valverde. Li tocava, per tant, al Barça enfrontar-se a la Reial Societat d’Imanol Alguacil, un dels millors equips de la Lliga, ja que ocupa la tercera posició en la classificació.

Després d’eliminar l’Intercity, amb més patiment del que es pensava (3-4) i salvat pel gol d’Ansu Fati en la pròrroga, i amb facilitat en els vuitens de final a Ceuta (0-5), l’equip de Xavi topa amb el primer gran obstacle en el torneig. Fins a set campions han coincidit en aquests quarts de final. 97 títols reunits i, a més, no hi era el campió de l’edició passada, perquè el Betis va ser eliminat en la tanda de penals per l’Osasuna. I el Barça topa amb aquesta poderosa Reial d’Alguacil.

Els quarts de final de la Copa (24-25-26 de gener)