Marge en el ‘fair play’ financer

Laporta confia a poder inscriure Gavi i renovar Balde abans de l’estiu

  • El president es mostra convençut del marge econòmic de què disposarà el Barça a final de temporada per avançar operacions pendents i demana «tranquil·litat» a l’afició després de l’exhibició de l’equip de Xavi contra el Reial Madrid en la Supercopa d’Espanya

Laporta confia a poder inscriure Gavi i renovar Balde abans de l’estiu

DAVID RAMIREZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça tindrà prou marge financer per abordar la inscripció de Gavi i la renovació de Balde a final de temporada. D’això s’ha mostrat convençut el president del club, Joan Laporta, en una entrevista concedida a ‘El món a RAC1’. 

Laporta ha admès que el ‘fair play’ financer imposat per LaLiga «ens limita molt». No obstant, el president ha explicat que l’entitat blaugrana ha impulsat dues accions per tenir prou marge.

Una d’aquestes accions és la sol·licitud del club català per obtenir el 15% del marge financer que tenen els clubs que van optar per adherir-se a l’acord amb el fons CVC. El Barça també ha demanat a la UEFA més amplitud en la forquilla del ‘fair play’. El president s’ha mostrat tranquil i ha reivindicat el creixement en esponsoritzacions «arran de la recuperació econòmica de l’entitat».

Operacions pendents a l’estiu

Notícies relacionades

Una altra de les carpetes que ha comentat Laporta ha sigut la de les inscripcions i renovacions. El president s’ha mostrat convençut que el club tindrà prou marge salarial per inscriure Gavi (el sevillà encara juga amb fitxa del filial) i renovar Balde, ja que el lateral acaba la seva vinculació amb el Barça el 2024 i el seu rendiment mereix una actualització de contracte.

Demana calma a l’afició

D’altra banda, Laporta ha assegurat la seva evident satisfacció després del «recital» que l’equip de Xavi va protagonitzar contra el Reial Madrid en la Supercopa d’Espanya, imposant-se per 1-3. «Donem importància a com es guanya», ha assegurat. Alhora, però, ha demanat calma a l’afició, a la qual dedica el triomf. «És un títol per a tot el barcelonisme per la paciència que han tingut», va afirmar.