Les reaccions

Busquets: «Gavi és un animal, pot marcar una època al Barça»

  • «És un moment difícil, un pal. Sabíem que teníem certes carències, però tornarem», assegura Ancelotti.

Busquets: «Gavi és un animal, pot marcar una època al Barça»

Giuseppe CACACE / AFP

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El primer títol de l’era de Xavi al Barça va omplir de felicitat el vestidor blaugrana. És evident que la Supercopa no és el trofeu més preuat de la temporada, però guanyar el Madrid amb una actuació com la d’aquest diumenge suposa una gran empenta per al conjunt blaugrana.

Sergio Busquets va ser el primer d’exemplificar aquesta eufòria. El pivot va aixecar la seva primera copa com a capità del Barça amb una altra notable actuació. «Sabíem que era una oportunitat que havíem d’agafar. Hi ha hagut un procés de canvis dins el club i això ens reforça per continuar creixent i lluitant per més títols», va dir el migcampista.

El pla perfecte

El pivot va elogiar la tàctica de Xavi. «El pla ha sortit bé, hem reforçat el mig del camp per tenir superioritat. Hem sabut estar junts, pressionar i trobar-nos còmodes. Hem deixat el Madrid gairebé sense arribar a porteria». 

Busquets també va destacar el partit de Gavi, escollit l’MVP del partit. «És un animal competitiu i superjove. Amb la seva edat la majoria de jugadors estan al juvenil o el filial. És increïble, pot marcar una època al Barça», va afirmar. 

Laporta elogia Xavi

Notícies relacionades

Joan Laporta va dedicar el títol a tota l’afició blaugrana i no va escatimar elogis per a Xavi. «És un títol de tots els culers. És una generació de jugadors extraordinària dirigida per un entrenador que és una meravella», va resumir el president del Barça. «És especial perquè vam dir que tornaríem l’alegria al barcelonisme. És el primer de l’era Xavi i ens deixa molt bon gust».

Carlo Ancelotti, d’altra banda, va lamentar els «regals» del seu equip i va apostar per continuar treballant per recuperar la seva millor versió: «Hem d’aprendre d’això. És un moment difícil, un pal, i ja està. Sabíem que teníem certes carències, però tornarem».