«És una injustícia»

L’Espanyol s’indigna i qualifica d’«insòlit» que Lewandowski pugui jugar el derbi

L’Espanyol s’indigna i qualifica d’«insòlit» que Lewandowski pugui jugar el derbi

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Hores després que el Barça anunciés satisfet que Lewandowski pot jugar el derbi d’aquest dissabte reaccionava l’Espanyol amb un contundent comunicat oficial en el qual qualifica d’«insòlit» que sigui al Camp Nou aprofitant la «mesura cautelar» imposada per un tribunal de Madrid. El club blanc-i-blau s’indigna perquè a tan sols 24 hores del partit i «després de descartar-ho els diferents organismes competents (Competició, Apel·lació i TAD), s’hagi acordat una mesura cautelar a una sanció imposada prèviament».

A més, l’Espanyol lamenta que «encara sent part indirectament involucrada només hagi pogut tenir accés a la resolució després de sol·licitar-ho a diverses organismes», indignat també perquè no «se’ns hagi comunicat, tal com estableix la normativa processal».

Notícies relacionades

En el seu llarg comunicat, el club blanc-i-blau estima que «no es donen els requisits per justificar la mesura cautelar», i insisteix que la sentència que aprova aquesta suspensió cautelar de la sanció a Lewandowski «parla de danys irreparables al FC Barcelona sense entrar a valorar els danys irreparables als seus rivals i a la competició sense donar possibilitat de cap recurs».

I l’Espanyol argumenta que «aquesta decisió d’última hora condiciona totalment aquesta jornada, que va començar aquest dijous i la preparació de cara» al derbi, i per això es considera que pateix «una injustícia tenint en compte els precedents amb altres clubs».