FUTBOL

La RFEF confirma el Rico Pérez com a seu de l’Intercity-Barça de la Copa

La RFEF confirma el Rico Pérez com a seu de l’Intercity-Barça de la Copa
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha autoritzat que l’eliminatòria de setzens de la Copa del Rei entre l’Intercity i el Barcelona es pugui disputar a l’estadi José Rico Pérez d’Alacant, segons ha confirmat aquest dimarts el club alacantí a través d’un comunicat oficial.

L’Intercity ha arribat a un acord amb l’Institut Valencià de Finances (IVF), propietari de l’estadi alacantí, i l’Hèrcules, en qualitat d’usuari de la instal·lació, perquè el Rico Pérez pugui ser la seu d’aquest esdeveniment coper previst per a dimecres 4 de gener a partir de les 21 hores.

Gràcies a aquest acord entre els dos clubs alacantins, tots els posseïdors del carnet compromís de l’Hèrcules en la temporada 20-21 podran entrar gratis a presenciar l’eliminatòria entre l’Intercity i el Barcelona.

Notícies relacionades

Igualment, els abonats de les dues entitats que no disposin d’aquest carnet tindran un important descompte sobre el preu de l’entrada per al públic en general.

Després del consentiment de la RFEF perquè aquest partit de la Copa del Rei es traslladi de l’estadi Antonio Solana, escenari habitual dels partits de l’Intercity, al Rico Pérez, el club que presideix Salvador Martí vol «agrair a l’Hèrcules i als seus dirigents la predisposició perquè el coliseu mundialista, amb capacitat per a 30.000 espectadors, sigui l’escenari d’aquest partit de la Copa del Rei.

Temes:

Copa del Rei