Equip modest

El CF Intercity, rival del Barça en la Copa, es va fundar el 2017

  • El Barça iniciarà la seva aventura per la Copa davant el club alacantí, que milita en el Grup 2 de Primera RFEF, categoria a la qual va ascendir la temporada passada, i actualment ocupa posicions de descens

El CF Intercity, rival del Barça en la Copa, es va fundar el 2017
1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El CF Intercity serà el rival del Barça en els setzens de final de la Copa del Rei després del sorteig realitzat avui a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. L’eliminatòria es disputarà en un partit únic el 3, 4 o 5 de gener del 2023 (la data i l’horari encara s’han de determinar) al Camp Municipal Antonio Solana, amb capacitat actual per a 2.500 espectadors, pendent d’ampliar fins a les 4.000 localitats que la Reial Federació Espanyola de Futbol exigeix als clubs de Primera RFEF. El club, que va pujar la passada temporada, compta amb un any de marge per complir aquest requisit.

Club de barri

El club del barri alacantí de Villafranqueza, fundat el 2017, milita en el Grup 2 de Primera RFEF, categoria a la qual va ascendir la temporada passada. Actualment, l’equip dirigit per Gustavo Siviero ocupa posicions de descens, tot i que es troba a només un punt de la permanència. A la seva plantilla hi ha jugadors amb passat en el planter del Barça, com el davanter Benja Martínez, el centrecampista Carlos Carmona i el jove lateral Guillem Jaime, jugador del Barça B la passada temporada.

Experiència a les banquetes

Siviero, exfutbolista argentí que va ascendir a Primera Divisió amb l’Albacete el 2003, compta amb una dilatada experiència a les banquetes del futbol espanyol. Va entrenar l’Atlètic Balears (dues etapes), el Reial Múrcia, el Salamanca AC, el Lleida Esportiu i l’Hèrcules CF. També va dirigir als seus inicis el Juvenil A del Mallorca i va ser segon tècnic d’Héctor Cúper al Parma de la lliga italiana. Amb Cúper també va ser ajudant en la selecció d’Egipte durant el Mundial de Rússia-2018.

Després d’imposar-se al CA Cirbonero en la primera ronda de la competició a mitjans de novembre (0-1), l’Intercity es va imposar dimarts al CD Mirandés, equip de Segona Divisió (2-0).

Ascens meteòric

Notícies relacionades

L’ascens de categories de l’Intercity ha sigut meteòric des de la seva fundació, fa poc més de cinc anys, quan l’equip va començar a competir en Primera Regional Valenciana.

Després del seu fugaç pas per Preferent Valenciana i Tercera Divisió, l’equip va pujar a Segona RFEF el 2021 i va repetir èxit la temporada passada, quan va arribar a la tercera categoria del futbol espanyol.