Actualitat blaugrana

El Barça s’entrena amb tots els internacionals espanyols

  • Xavi ja compta amb tota la plantilla a excepció de De Jong, Memphis, Raphinha, Dembélé i Koundé.

El Barça s’entrena amb tots els internacionals espanyols

FCB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els centrecampistes Frank Kessié i Pablo Torre van rebre aquest dilluns l’alta mèdica per reincorporar-se als entrenaments del Barcelona, el dia en què ja es van entrenar la totalitat dels internacionals espanyols.

Kessié es va lesionar a principis de novembre i els serveis mèdics van determinar un problema al bíceps femoral esquerre que l’ha mantingut de baixa des d’aleshores. Pablo Torre arrossegava des de finals de novembre problemes al seu turmell dret. Ells han sigut els últims en reincorporar-se als entrenaments.

Tornen Busquets, Pedri, Ferran, Alba i Gavi

Aquest dilluns ja estaven a disposició de Xavi Hernández tots els mundialistes espanyols, amb l’arribada de Sergio Busquets, Pedri, Ferran Torres, Jordi Alba i Gavi. Anteriorment s’havien incorporat Ansu Fati, Eric Garcia i Balde.

Falten per tornar els mundialistes holandesos (De Jong i Memphis), així com el brasiler Raphinha i els francesos Dembélé i Koundé, que seran els últims a tornar, a partir del 26 de desembre.

Visita d’Iniesta

Notícies relacionades

El club blaugrana va informar que aquest divendres (23 desembre) hi haurà un entrenament obert als mitjans (els primers 15 minuts) i es calcula que l’equip tindrà descans el cap de setmana del 24 i 25 de desembre. 

L’entrenament d’aquest dilluns també va comptar amb una visita especial: la de l’exblaugrana Andrés Iniesta, que va estar xerrant amb els jugadors del Barça i fent broma amb el seu amic Xavi.