NO HI HA LESIONS

Kounde i Eric només tenen «sobrecàrregues» després del triomf a Mestalla

Kounde i Eric només tenen «sobrecàrregues» després del triomf a Mestalla

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Xavi respira alleujat. Kounde, més encara. I Eric Garcia, també. Van demanar tots dos jugadors el canvi en el sofert triomf contra el València a Mestalla al notar unes molèsties musculars. El central català ho va fer a la primera meitat i el central francès, a la segona. No tenen, però, lesions musculars i, per tant, tots dos podrien estar a disposició del tècnic blaugrana dissabte vinent al Camp Nou contra l’Almeria.

Notícies relacionades

No correrà Xavi riscos amb cap dels dos defenses en el duel d’aquest dimarts a la República Txeca contra el Viktoria Pilsen, amb què s’acomiadarà de la temporada a la Champions, una vegada va ser eliminat el Barça per la victòria de l’Inter unit al triomf del Bayern al Camp Nou.

Eric té «una sobrecàrrega a l’obturador extern del maluc esquerre», així que no corre, de moment, perill la seva presència en la llista definitiva que prepara Luis Enrique per al Mundial de Qatar 2022, que engega a mitjans del novembre. Kounde, que es va tirar a la gespa de Mestalla per demanar ser substituït per Piqué, té «una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama esquerra».