FINAL DISSORTAT

Sergi Roberto pateix una luxació a l’espatlla esquerra

El defensa va acabar de mala manera un gran partit en què va marcar un gol i estarà de baixa diverses setmanes

Sergi Roberto abandona lesionado en camilla el terreno de juego

Sergi Roberto abandona lesionado en camilla el terreno de juego / JORDI COTRINA (EPC)

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sergi Roberto s’acomiada de jugar amb el Barça fins a finals d’any. Qui sap si s’ha acomiadat de les possibilitats que tingués de ser convocat per Luis Enrique per al Mundial. La luxació que va patir a l’espatlla esquerra el tindrà diverses setmanes fora de circulació. Al Barça li queden cinc partits abans de l’aturada del gran torneig de l’any.

El defensa blaugrana va caure en mala postura a l’intentar tallar una jugada de l’Athletic, ja amb el partit sentenciat (4-0, min. 83). Amb evidents gestos i crits de dolor, van entrar les assistències al camp. Sergi Roberto va marxar cinc minuts després de la gespa en llitera. No va poder ser substituït, ja que Xavi havia esgotat els tres torns de canvis.

Notícies relacionades

Mal comiat de Sergi Roberto, que havia recuperat la titularitat (cinc dels sis últims partits) i, a més, havia marcat un gran gol, el segon, després d’una cavalcada que va continuar amb el suport de Dembélé.

A Sergi Roberto li van reduir la luxació i li van immobilitzar el braç esquerre. «Estarà fora diverses setmanes», va lamentar Xavi, sense precisar el pronòstic de baixa. Tampoc ho va fer el comunicat mèdic del club. Gavi, en canvi, que també va haver de ser rellevat per lesió al rebre un fort cop a l’adductor dret, estarà disponible en els pròxims partits, segons va aclarir l’entrenador blaugrana.